IJstijdspektakel 2013

Honderden kinderen waanden zich in de ijstijd tijdens de lenteopening van speeltuin Elckerlyc op zaterdagavond 2 maart.

De Winterkoningin huilde ijspegels van verdriet. Haar dochter “de lente” was gekidnapt en opgesloten door een soort supergemeen sneeuwspook. Er dreigde een ramp; zonder lente kunnen de kinderen wellicht niet meer buiten spelen.

Er was even paniek maar de Winterkoningin had toevallig het mobiele nummer van Superman. Die was er binnen enkele seconden ondanks de aanvriezende mist.

In de ijzige kou begon hij samen met de kinderen aan het gevecht met het sneeuwspook. Het spook verloor de strijd en de lente werd triomfantelijk binnengehaald. Het monster kreeg een taakstraf en werd voor 1 jaar opgesloten.

De spelletjes rond het vuur maakten de rest van de avond tot een onvergetelijk feest, ook voor de ouders.