Elzeneindfestijn 2015

Het Elzeneindfestijn 2015 werd een bijzonder feest voor de speeltuin Elckerlyc en NME-centrum en kinderboerderij De Elzenhoek.
Bijna 4000 bezoekers die genoten van de mooie attracties en het mooie weer op zaterdag 29 augustus.
Tachtig vrijwilligers hebben zich ingespannen om het iedereen naar de zin te maken.

Er was straattheater  van plaatselijke theaterclubs, de kinderen mochten boogschieten, reuzenbellen blazen, piramides bouwen of toverzakjes maken bij de heksen en nog veel, veel meer.
Op het gezellige eetplein rook het heel aantrekkelijk en de dames en heren van popkoor Noiz en d’Accord zorgden voor een luisterrijk schouwspel onder de grote boom van Elckerlyc.

Er waren roofvogels in actie te zien terwijl in de dierenweide middeleeuws uitgedoste ridders een heuse veldslag leverden. Gezien de hitte en de (echte) harnassen van 35 kg duurde zo’n veldslag hooguit 10 minuten.

Op het water van de grote plas was ook het nodige te beleven, verdwaalde zeerovers en Aqua bubbles met dollende kinderen. Op de voetbrug liep je zomaar een man zonder hoofd tegen het lijf of mollige meisjes met grote snoeptrommels.

Rond 4 uur was er ter afsluiting  een vurige slotact van de Sisters of Phoenix. Een zeer geslaagd evenement voor de Osse jeugd gratis aangeboden door NME-centrum en kinderboerderij De Elzenhoek en Speeltuin Elckerlyc met achter de schermen de vele sponsors.