Beestenbende op bezoek

BeestenBende-leden uit Oss bezoeken speeltuin Elckerlyc

Vrijdag 13 mei was het zo ver: de BeestenBende Kids uit Oss kregen als beloning voor al het goede werk van de afgelopen maanden, een speciale avond spelen in speeltuin Elckerlyc in Oss.

Om 16:30 uur verzamelden de BeestenBende-leden samen met hun begeleiders voor de speeltuin in het park. Daar begonnen zij met het opruimen van het park. Op het eerste gezicht lag er weinig zwerfafval, maar na goed speuren in bosjes & struiken, werden er toch veel vuilniszakken gevuld.

Daarna ging de speeltuin speciaal voor de BeestenBende kids open! Iedereen kon lekker spelen en tussendoor genieten van lekkere McDonald’s frietjes en een hamburger. Als toetje kon iedereen gezellig rondom het vuurtje staan en zelf marshmallows roosteren. Ook was er bijzonder bezoek bij deze avond, wethouder Hendrik Hoeksema kwam langs. Hij vertelde hoe trots hij is op alle BeestenBende leden.

Mede dankzij deze BeestenBende-leden blijft Oss mooi schoon! Om 19:30 uur was de avond voorbij en ging iedereen voldaan weer naar huis toe