Circusfestival 2007

Het Elkerlycfestival stond in 2007 helemaal in het teken van het circus. Alle kinderen mochten zich de hele middag circusartiest voelen. Bij de entree kreeg ieder kind een clownsneus.

Ze kregen ‘les’ in onder andere: jongleren, acrobatiek, koorddansen en eenwielfietsen. De hele kleintjes genoten van een poppenkastshow. Verder waren er optredens van acrobaten,clowns, vuurspuwers en muzikanten konden kinderen onder leiding van de scouting oefenen op het koord of knutselen bij de KAKO en oefenen bij de brandweer en zich laten schminken als clown.

Om half vijf begon de grand finale in de circuspiste waar kinderen hun kunsten mochten vertonen aan het grote publiek wat hen enthousiast aanmoedigde. Ook aan de lekkere trek was gedacht. Popcorn, suikerspinnen, friet, en een gezellig terras, iedereen genoot ervan.

Ruim honderd vrijwilligers en artiesten hebben zich deze dag belangeloos ingezet om het festival weer succesvol te laten verlopen met de opbrengst van het festival kan Elckerlyc weer verder bouwen aan de speeltuin. Om 18:00 uur werd het festival afgesloten. Helaas, maar gelukkig gingen alle kinderen vrolijk naar huis.

In totaal hebben ruim 2500 mensen de speeltuin bezocht.