Ruwaard Kinderfestival

Op zondag 26 mei was er veel te doen bij speeltuin Elckerlyc en stadsboerderij De Elzenhoek en op het plein ertussen.
Klauteren over het mega-klimparcours van scoutinggroep Dorus Rijkers en een voorstelling van poppentheater Ronzebons in het nieuwe speeltuintheater. Ballonclown Dylan was er en je kon je prachtig laten schminken. Molentjes knutselen en op bezoek bij Boer Boris bij de pop-up bieb en nog véél meer volgens de waarzegster.
Natuurlijk was er tijdens het kinderfestival ook wat te smikkelen en te smullen van allerlei zelfgemaakte lekkernijen. Het wafel versieren was ook heel druk bezocht. Een prachtige dag met een tikkeltje regen op het eind maar dat mocht de pret niet drukken heb ik gehoord van oppperhoofd Wim. Bekijk hier ook een filmpje over het kooroptreden.