Elzeneindfestijn 2014

Sprookjesachtig… dat was het afgelopen zaterdag tijdens het Elzeneindfestijn.

Voor het eerst georganiseerd door De Elzenhoek en de Elckerlyc en meteen al zo’n succes, dat hadden zelfs wij niet verwacht. Ruim 3500 kinderen, ouders, opa’s en oma’s genoten deze zonnige dag van elfjes, ridders, prinsessen en zeemeerminnen, van spectaculaire roofvogeldemonstraties, sprookjesachtige ponyritjes, spannende voorleesverhalen, bijzonder straattheater en voorstellingen, prachtige versieringen, feeërieke muziek, heerlijke wafellollies, suikerspinnen en toverijsjes en nog veel veel meer.

Mede dankzij de inzet en bijdrages van tientallen vrijwilligers, bedrijven en organisaties en natuurlijk alle enthousiaste bezoekers konden we het Elzeneindfestijn 2014 tot een groot succes maken. Iedereen hartelijk bedankt en wie weet…… tot volgend jaar!