Bevrijdingsdag groot succes in Elckerlyc 

Gezellig druk was het op Bevrijdingsdag. Het was prachtig weer en van alles te doen. Zo konden de kinderen schilderen en plakken. Konden ze lopen op een evenwichtsparcours, grote zeepbellen maken en natuurlijk spelen in onze avontuurlijke speeltuin. Entree, spelletjes en een beker bevrijdingssoep waren gratis.  

Ben je benieuwd hoe het afgelopen is kijk dan hier naar de foto’s.

SlowCare bewoners helpen in Elckerlyc

Het Elzeneindhuis is een bijzondere, kleinschalige woon- en dagbestedingsplek voor mensen met een (ernstige)meervoudige beperking. Midden in de samenleving, in een prachtige groene woonwijk. Een plek waar je ongeacht handicap of beperking als mens volledig gezien en gehoord wordt en waar de zorgvraag centraal staat.

Met deze doelstelling is het geen wonder dat speeltuin Elckerlyc en SlowCare elkaar gevonden hebben. Zij sorteren de statiegeld flesjes in de speeltuin en leveren deze in en ondertussen helpen ze een handje mee om de speeltuin netjes te houden.

Geïnteresseerd in de geschiedenis van Elckerlyc?
Beluister dan een podcast van Wouter Bos in gesprek met Mari-Anne Marijnissen en Wim van Dorst over het ontstaan van de speeltuin.

Luister hier naar het verhaal over het ontstaan van de speeltuin

Speeltuin Elckerlyc heeft een nieuwe aanwinst voor ouders en kinderen: De ElckerBIEB

Lieve Elckerlyc-gast,
neem gerust een boek uit de kast!
Is het uit? Lever het dan weer in
en zoek een nieuwe naar je zin.
Heb je boeken over? Breng ze dan naar hier,
dan hebben vele kinderen leesplezier.